New Motion Labs verhuist naar een grotere en betere vestiging

Tot nu verliep het jaar fantastisch voor New Motion Labs. We hebben de verkoop van onze “Enduo Cargo”-tractiemodule aan fabrikanten van oorspronkelijke uitrustingstukken weten op te voeren, evenals aan groothandelaren en aan eigenaren van wagenparken. De baanbrekende tractiemodule heeft bewezen ‘s werelds meest duurzame monosnelheid-tractiemodule te zijn. De module werd dan ook specifiek ontworpen voor e-Cargo en e-Bikes, onze (bak)fietsen met elektrische trapondersteuning.

New Motion Labs heeft – om deze snelle groei het hoofd te bieden en om het steeds groeiende personeelsbestand te kunnen onderbrengen – nieuwe gebouwen op een superlocatie verworven. Het nieuwe kantoor net over de grens van Nederland zal verkoop en diensten ondersteunen voor alle producten die New Motion Labs op de markt brengt… niet enkel in Duitsland, maar ook in België, Nederland en Luxemburg.

resized-image-Promo (1)

Deze locatie betreft een strategische keuze en zorgt ervoor dat wij niet enkel dicht bij onze klanten in Duitsland en Nederland, maar is vooral ook gemakkelijk bereikbaar per vliegtuig en per trein. Twee van Nederlands beste universiteiten liggen op een steenworp afstand… wij bevinden ons dus dichtbij de beste talenten die ooit hopelijk de weg naar ons innovatieteam weten te vinden!

Lucas Lobmeyer, hoofd van de afdeling Verkoop van New Motion Labs, zegt daarover: „Ons nieuwe kantoor in de Duitse stad Mönchengladbach stelt ons in staat nauw met veel van onze klanten samen te werken. Door onze verkopers, dienstverleners en operationele mensen op één locatie onder te brengen, kunnen wij de beste klantervaring garanderen en wij kunnen tegelijkertijd onze processen optimaliseren.”

Deze grotere vestiging biedt ruimte voor de huidige groei van ons personeelsbestand en voor de agressieve uitbreidingsplannen die New Motions Lab voor de jaren 2023 tot en met 2025 voor ogen heeft. Dit is de eerste stap van vele die nog zullen volgen: New Motion Labs is in het kader van een vijfjarenplan voornemens nog meer kantoren, verspreid over de hele wereld te openen. Die kantoren zullen zich richten op aandachtsgebieden als e-Mobiliteit, “sportieve prestatie”-marktsectoren en op industriële marktsectoren.

Wilt u ook deel uitmaken van onze dynamische, collegiale en uiterst getalenteerde groep medewerkers, die een omwenteling op deze markten te weeg brengen met de introductie van New Motion Lab’s baanbrekende technieken? Neem dan contact met ons op.

Bezoek ons eens in ons fantastisch nieuwe kantoor in Mönchengladbach… wij praten u graag bij over onze “Enduo Cargo”-tractiemodule…. die heeft bewezen wel 3,5 keer meer uithoudingsvermogen te hebben en is de meest doeltreffende en eerste tractiemodule die specifiek werd ontworpen voor (bak)fietsen met elektrische trapondersteuning.

Neem vandaag nog contact op met www.enduomobility.com or lucas@newmotionlabs.com