De Enduo™ Cargo-tractiemodule is nu overal in de Benelux en ook in delen van Duitsland verkrijgbaar!

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat New Motion Labs een partnerschap is aangegaan met drie van de grootste groothandels in fietsonderdelen in Nederland. Zij zullen de baanbrekende Enduo™ Cargo-tractiemodule naar elke fietsenwinkel, consument of OEM in de Benelux en in delen van Duitsland distribueren. Op die manier wordt de onmisbare after-marktsector voor klanten van New Motion Labs bediend.

Tot onze nieuwe klanten rekenen wij Gransier B.V, Accurate B.V en The Plus Company B.V. en dat wij blij zijn met deze nieuwe partnerschappen is een understatement. Deze bedrijven brengen een schat aan ervaring in de eMobility -sector met zich mee en zullen een enorme aanwinst zijn voor New Motion Labs bij het verder uitbreiden van het bereik van de Enduo™ Cargo-aandrijflijn.

Gransier B.V. is een van de grootste en meest gerespecteerde groothandelsbedrijven op het gebied van rijwielonderdelen in de Benelux. Met een aanbod van meer dan 20.000 productlijnen groeide deze onderneming sinds 1966 uit haar kinderschoenen als lokale groothandel, tot een van de grootste in de gehele regio. Wij zijn verheugd dat Gransier nu partner van New Motion Labs is geworden en als zodanig de tractiemodule Enduo Cargo in Nederland zal gaan distribueren.

Gransier

Accurate B.V. is gespecialiseerd in e-bike oplossingen voor de aftermarket en biedt een uitgebreid assortiment producten, van accu’s tot laders en alles wat daartussen zit. New Motion Labs is trots op dit nieuwe partnerschap met Accurate en wij zijn verheugd dat zij de Enduo Cargo-producten op voorraad hebben voor levering aan retail en consumenten.

Accurate

The Plus Company B.V. is een groothandel die Nederlandse retailers voorziet van een geselecteerd assortiment zorgvuldig overwogen onderdelen van premium kwaliteit voor fietsen. Alexander Hulleman, oprichter en eigenaar, is dé expert in Nederland op het gebied van fietsonderdelen voor de bovenkant van de markt. Het verheugt New Motion Labs dat de Alexander ermee heeft ingestemd de productportefeuille van The Plus Company uit te breiden met het assortiment Enduo™ Cargo- tractiemodules m deze aan rijwielzaken in het hele land aan te bieden.

The Plus Group

Enduo Cargo staat voor ‘s werelds meest efficiënte technologie voor kettingen en tandwielen en heeft bewezen de meest duurzame tractiemodule van de wereld te zijn. Fietsers kunnen wel 3,5 keer langer rijden, tot wel 30.000 km, zonder een ketting of een tandwiel te vervangen. Het is ook de meest efficiënte en eerste tractiemodule die specifiek werd ontwikkeld voor eCargo en eBikes.

De Enduo™ Cargo is in Europa ontwikkeld en gefabriceerd volgens de hoogste normen van de technisch meest geavanceerde materialen, en grondig getest om een onverslaanbare duurzaamheid, betrouwbaarheid en nuttige levensduur te bereiken. In termen van duurzaamheid zijn de volledig herbruikbare roestvast stalen onderdelen van de Enduo™ Cargo een milieuvriendelijk alternatief voor gangbare, van kunststof en rubber gemaakte drijfriemen die schade aan het milieu toebrengen.

Het door New Motion Labs gepatenteerde tandprofiel staat borg voor duurzaamheid en doelmatigheid en biedt de fietser telkens opnieuw een soepeler en plezieriger verlopende rit.

Wilt u meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met onze nieuwe partners:

Gransier B.V. www.gransier.nl

Als u een zakelijke account bij ons wilt openen gaat u naar: https://www.gransier.nl/uk/customer/account/create/

Accurate B.V. www.e-bikeaccu.nl

Consumenten kunnen via de volgende link bestellingen plaatsen: https://www.e-bikeaccu.nl/accessoires/fietsonderdelen/enduo-by-new-motion-labs

Zakelijke klanten kunnen via de volgende link een account aanmaken voor informatie en dealerprijzen: https://www.e-bikeaccu.nl/zakelijk/

The Plus Company B.V. www.thepluscompany.eu

Alexander Hulleman

tel.nr.: +31 6 2129 2006